Skip to content Skip to footer

Producem si comercializam produse afumate din carne de porc, pui si vita.
Metoda de preparare este 100% naturala, datorita faptului ca ingredientele care sunt folosite pentru baitul produselor noastre nu contin nici un tip de conservant, colorant sau potentiatori de aroma.

Preparare
naturale

Metoda de preparare este una traditionala, materia prima tinuta in jur de 48 ore la bait, mai apoi in afumatoare la temperatura lemnului timp de 7-8 ore.

Afumam la lemn
de fag si cires

Produsele noastre sunt pregatite la temperaturi ridicate, in urma arderii lemnului de fag si cires, NU in celula sau fierte.

Ingrediente
naturale

Ingredientele pe care noi le folosim nu contin nici un fel de conservant, ceea ce face prepararea produselor noastre una 100% naturala.

Game variate
de produse

Ce veti gasi in camara noastra? nu doar preparate de casa din carne de porc, vita si pui, ci si produse exclusiviste dar si adiacente cum ar fi: lactate, siropuri, zacusti etc….

“Produse foarte calitative, proaspete si super GUSTOASE! Raport calitate/pret optim! Va recomand cu drag!”

Luciana Nastasa

“Preparate proaspete, gustoase, afumate fix atat cat trebuie, foarte variate, drobul de miel exact ca cel din copilarie si toate ambalate frumos de niste oameni faini, amabili, seriosi si cu suflet. Recomand cu tot dragul!”

Madalina Notingar

“O parere de la un client fidel – recomand cu caldura, sunt oameni faini, preturi bune, livrare acasa, calitate foarte buna si produse traditionale si fara chimicale!”

Vlad Sacalus-Vaduva

“Un gust deosebit de autentic in comparatie cu produsele comercializate de concurenta…S-a pastrat metoda traditionala de afumare a produselor… Recomand!!!”

Alex Balan